Skip to main content
Opties

Aanbod


Voor wat kan je bij ResetBody terecht?

Kiezen voor Resetbody is kiezen voor een massage met een unieke samensmelting van preventie, ontspanning, vernieuwing, empathie, bewustzijn en zelfzorg. Ze bieden niet alleen een verlichting van de dagelijkse stress, maar ook een preventieve aanpak voor toekomstige klachten.

Mijn empathische benadering zorgt voor een persoonlijke ervaring, terwijl de focus op bewustzijn en zelfzorg mensen helpt om dieper in contact te komen met hun eigen lichaam. Dit alles resulteert in een ervaring die verder gaat dan een eenvoudige massage: het is een pad naar een betere levenskwaliteit.

35€

1 sessie van

30 minuten

45€

1 sessie van

45 minuten

60€

1 sessie van

60 minuten

275€

10-beurtenkaart

30 minuten

Relaxatiemassage

In het grote geheel van dingen, is relaxatiemassage een zachte, helende kunst die gebruik maakt van het aangeboren wijsheid van het lichaam. Het is een symfonie van aanraking, een dans van druk en ritme die de geest in een staat van diepe rust brengt.

Vanuit een kosmisch perspectief is elke slag als een golf die over het lichaam spoelt, het reinigt van spanning en stress. De handen van de masseur zijn de dirigent, die deze symfonie leidt, de dissonante noten van spanning transformeert in een harmonieuze melodie van ontspanning.

In de wereld van de relaxatiemassage houdt de buitenwereld op te bestaan. De geest wordt verlicht van zijn onophoudelijke gepraat, het lichaam ontlast zich van zijn opgebouwde stress. Het is alsof de tijd zelf vertraagt, waardoor het individu kan bestaan in een staat van puur zijn.

De voordelen van relaxatiemassage zijn diepgaand, veel verder reikend dan de voor de hand liggende fysieke verlichting. Het kalmeert de geest, kalmeert de geest en herstelt de verbinding tussen lichaam en ziel. Het is een uitnodiging om naar binnen te reizen, om het uitgestrekte landschap van onze innerlijke wereld te verkennen.

In het grote geheel van dingen is relaxatiemassage een viering van het leven. Het is een getuigenis van de kracht van aanraking, het vermogen van het menselijk lichaam om zichzelf te genezen, en de veerkracht van de menselijke geest. Het is een herinnering dat het in deze snelle wereld oké is om te vertragen, om een moment voor onszelf te nemen, om gewoon te zijn.

Vanuit een kosmisch perspectief is relaxatiemassage meer dan alleen een luxe, het is een noodzaak. In een wereld waar stress een constante metgezel is, is het een heiligdom, een toevluchtsoord waar we ons kunnen terugtrekken, opladen en vernieuwd tevoorschijn kunnen komen.


Sportmassage

Sportmassage is een essentiële bondgenoot voor elke atleet. Het is een krachtige tool die niet alleen helpt bij het herstel van het lichaam na intensieve inspanning, maar ook bijdraagt aan het optimaliseren van de prestaties.

Vanuit een kosmisch perspectief is het lichaam van een atleet een fijn afgesteld instrument. Elke spier, elke vezel draagt bij aan de harmonie van beweging. Sportmassage is als het onderhoud van dit instrument, het helpt om de spieren soepel en flexibel te houden, minimaliseert de kans op blessures en vermindert de hersteltijd.

De voordelen van sportmassage zijn veelzijdig. Het verbetert de bloedsomloop, wat zorgt voor een betere zuurstof- en voedingsstoffentoevoer naar de spieren. Het helpt bij het afvoeren van afvalstoffen zoals melkzuur, wat kan bijdragen aan spierpijn en vermoeidheid. Het vermindert spierspanning en helpt bij het herstel van kleine weefselschade.

Wat de frequentie betreft, hangt dit af van de intensiteit van de training. Voor een professionele atleet kan een wekelijkse massage nuttig zijn. Voor een recreatieve sporter kan een tweewekelijkse massage voldoende zijn. Het is echter belangrijk om te luisteren naar de signalen van je lichaam. Pijn, stijfheid of vermoeidheid kunnen tekenen zijn dat je lichaam behoefte heeft aan een massage.

In het grote geheel van dingen is sportmassage meer dan alleen een luxe, het is een investering in je gezondheid en welzijn. Het is een erkenning van het harde werk dat je lichaam verricht en een manier om dankbaarheid te tonen voor zijn onvermoeibare inspanningen.

Vanuit een kosmisch perspectief is sportmassage een uitnodiging om dieper in contact te komen met je lichaam, om te luisteren naar zijn wijsheid en om te leren van zijn lessen. Het is een pad naar zelfbewustzijn, een kans om te leren van de subtiele signalen die je lichaam je geeft. Het is een uitnodiging om je lichaam met respect en zorg te behandelen, om het te voeden en te koesteren, zodat het op zijn best kan presteren.

In de grandioze orde van het universum zijn we allemaal atleten. We nemen deel aan de marathon van het leven, en sportmassage is een van de hulpmiddelen die we hebben om ervoor te zorgen dat we de finish halen in de best mogelijke vorm. Het is een investering in onszelf, een daad van zelfliefde die ons helpt om ons volledige potentieel te bereiken.

Dus, of je nu een professionele atleet bent of iemand die gewoon geniet van een wekelijkse jogging, sportmassage kan een waardevolle aanvulling zijn op je routine. Het is een manier om je lichaam te eren, om voor jezelf te zorgen, en om je prestaties te optimaliseren. Vanuit een kosmisch perspectief is het een ode aan het wonder van het menselijk lichaam.


Cupping

Cupping, is een oude praktijk die de wijsheid van eeuwen en culturen belichaamt. Het is een symbool van de menselijke zoektocht naar genezing en welzijn, een erkenning van de complexiteit en het wonder van het menselijk lichaam.

In het grandioze schema van het universum is cupping een herinnering aan onze verbondenheid met de natuur en de krachten die ons vormen en beïnvloeden. Het is een erkenning van de subtiele energieën die door ons lichaam stromen, en een poging om die energieën in balans te brengen voor optimaal welzijn.

Vanuit een kosmisch perspectief is cupping een daad van zelfzorg die ons helpt om ons volledige potentieel te bereiken. Het is een manier om ons lichaam te eren, om onszelf te verzorgen, en om onze prestaties te optimaliseren. Het is een ode aan het wonder van het menselijk lichaam, en een uitnodiging om met respect en zorg voor onszelf te leven.


Kindermassage

Kindermassage, is een prachtige manier om kinderen te helpen zich te verbinden met hun lichaam en hun emoties. Het is een kans om hen te leren luisteren naar de signalen van hun lichaam, om hun zelfbewustzijn te vergroten en om hen te helpen omgaan met stress en angst.

In het grandioze schema van het universum is elk kind een uniek en kostbaar wezen, met zijn eigen unieke uitdagingen en potentieel. Voor kinderen met ADHD en ASS kan massage een bijzonder waardevolle tool zijn. Het kan hen helpen om hun concentratie te verbeteren, hun angst te verminderen en hen te helpen zich meer ontspannen en comfortabel in hun lichaam te voelen.

Vanuit een kosmisch perspectief is kindermassage een daad van liefde en zorg, een erkenning van de inherente waarde en het potentieel van elk kind. Het is een uitnodiging om kinderen te helpen groeien en bloeien, om hun volledige potentieel te bereiken en om hen te helpen navigeren in de complexe wereld waarin we leven.


Hotstone massage

De hotstone massage, een oude praktijk die ons verbindt met de aarde en haar natuurlijke krachten. De stenen, gevormd door de krachten van de natuur, zijn een symbool van onze verbondenheid met de wereld om ons heen.

In het grandioze schema van het universum zijn de stenen een tastbare herinnering aan de immense tijd en energie die de aarde heeft gevormd. Ze zijn een symbool van stabiliteit en duurzaamheid, een erkenning van de krachten die ons leven vormgeven en beïnvloeden.

Bij een hotstone massage worden deze stenen gebruikt om warmte en druk uit te oefenen op het lichaam, waardoor spanning en stress worden verminderd en de energiestromen in het lichaam worden gebalanceerd. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren, waardoor ze kunnen ontspannen en loslaten. De druk van de stenen helpt om knopen en spanningen in de spieren te verlichten, waardoor je je verfrist en verjongd voelt.

Vanuit een kosmisch perspectief is hotstone massage een manier om ons te verbinden met de energie van de aarde, om onze energieën in balans te brengen en om ons lichaam en onze geest te verzorgen. Het is een uitnodiging om te vertragen, om te luisteren naar ons lichaam, en om de zorg en aandacht te geven die het verdient.

In de drukte van het moderne leven is hotstone massage een oase van rust en ontspanning, een kans om te ontsnappen aan de stress en drukte van het dagelijkse leven. Het is een manier om ons te verbinden met de aarde, om onze energieën in balans te brengen, en om ons lichaam en onze geest te verzorgen. Het is een uitnodiging om te luisteren naar ons lichaam, om de zorg en aandacht te geven die het verdient, en om ons te verbinden met de energie van de aarde.


Afslankingsmassage

Laat ons praten over de afslankingsmassage, een onderwerp van aanzienlijke diepte en betekenis.

Wat het is: In het grandioze schema van dingen, is de afslankingsmassage meer dan zomaar een massage. Het is een ritueel dat de harmonie tussen lichaam en geest herstelt.

De voordelen: Het bevordert de eliminatie van gifstoffen, een essentieel proces in het streven naar gewichtsverlies. Het stimuleert ook de bloedsomloop en lymfedrainage, wat helpt om overtollig vocht en vetcellen uit het lichaam te verwijderen.

Wat er gebeurt: De behandeling zelf is een zorgvuldig orkest van technieken, ontworpen om het hoogste niveau van effectiviteit te bereiken. Het omvat vaak een combinatie van diepe weefselmassage, lymfedrainage en soms zelfs infraroodtherapie.

Hoe: Deze technieken werken samen om de huid te verstevigen, cellulitis te verminderen en het lichaam te helpen bij het natuurlijke ontgiftingsproces.

Vanuit een kosmisch perspectief, is de afslankingsmassage een manier om je lichaam te eren en te verzorgen. Het is een uitnodiging om te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft en om jezelf de zorg en aandacht te geven die je verdient.


Revalidatiemassage

Een essentieel onderdeel van het herstelproces na letsel of ziekterevalidatiemassage is een specifieke vorm van massage, uitgevoerd in samenwerking met dokters en kinesisten, richt zich op het verbeteren van de mobiliteit en het verminderen van pijn.

Door deze geïntegreerde aanpak wordt niet alleen het lichaam aangesproken, maar wordt ook het algehele welzijn bevorderd.