Skip to main content
Masseur

Cristof Machtelinckx


Waarom kiezen voor ResetBody

Ik bied massages aan die zich onderscheiden door een focus op preventie, ontspanning, vernieuwing, empathie, bewustzijn en zelfzorg.

Mijn massages gaan verder dan het aanpakken van fysieke symptomen, ze streven naar een verbetering van welzijn.

Mijn empathische benadering en nadruk op zelfbewustzijn bieden een gepersonaliseerde ervaring. Mensen kunnen bij mij terecht voor massages die niet alleen hun lichamen, maar ook hun geesten revitaliseren, waardoor ze een dieper contact met zichzelf kunnen bereiken.

Kortom, mijn massages bieden een diepgaande, persoonlijke ervaring die verder gaat dan de massage zelf.

Relax

In de context van massage gaat over het kalmeren van zowel lichaam als geest. De technieken gebruikt in massage kunnen helpen bij het loslaten van spierspanning en het verminderen van stress, wat leidt tot een staat van diepe ontspanning.

Renew

Verwijst naar het idee van vernieuwing of verjonging. Door de stimulatie van de bloedsomloop en het lymfestelsel, helpt massage om oude, vermoeide cellen te vervangen en het lichaam te zuiveren van toxines, wat leidt tot een gevoel van vernieuwde energie.

Revive

Spreekt tot het idee van herleving. Na een goede massage voelen mensen zich vaak verjongd en vol leven. Het is een manier om de vitaliteit te herstellen en de geest op te frissen.

Preventief

Een preventieve massage brengt tal van voordelen. Het vermindert stress en angst, verbetert de slaap, bevordert de bloedcirculatie, en helpt bij het elimineren van gifstoffen. Bovendien kan het de flexibiliteit en mobiliteit verbeteren, wat bijdraagt aan een algemeen gevoel van welzijn. Een massage moet preventief zijn om de harmonie van lichaam en geest te behouden. Net zoals we preventieve maatregelen nemen om onze geest gezond te houden, zo moeten we ook zorg dragen voor ons fysieke welzijn.

Bewustzijn

Massage helpt ons om bewuster te worden van ons eigen lichaam, van de spanningen die we vasthouden en van de manier waarop onze geest en lichaam met elkaar verbonden zijn.

Zelfzorg

Massage is een vorm van zelfzorg. Het is een manier om tijd te nemen voor onszelf, om te luisteren naar wat ons lichaam ons vertelt en om onze algehele gezondheid en welzijn te bevorderen.

Empathie

Een goede masseur heeft empathie voor de klant, begrijpt hun behoeften en past de massage daarop aan. Het is een dialoog tussen de masseur en de klant, een uitwisseling van energie.